Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Αποστολή προϊόντων

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε άμεσα και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το κατάστημά μας, καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες καταστημάτων ή κατόπιν συνεννοήσεως. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Αποστολή Εντός Αττικής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από : ιδιόκτητα εταιρικά μεταφορικά μέσα ή συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (SPEEDEX) ή πρακτορεία μεταφορών για μεγαλύτερα δέματα, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών**. Το κόστος μεταφορικών είναι 0,00€ για παραγγελίες άνω των 50€, 2,00€ για παραγγελίες έως 49,99€ και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής χωρίς επιπλέον επιβάρυνση άνω των 25€, έως 25€ το κόστος ανέρχεται στο 1,6€. Τα ανωτέρω κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αποστολή Εκτός Αττικής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται σε όλη την Ελλάδα* από συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (SPEEDEX) ή πρακτορεία μεταφορών για μεγαλύτερα δέματα, εντός 2-3 εργάσιμων ημερών**. Το κόστος μεταφορικών είναι 0,00€ για παραγγελίες άνω των 120€ , 5,00€ για παραγγελίες έως 119,99€ και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής χωρίς επιπλέον επιβάρυνση άνω των 25€, έως 25€ το κόστος ανέρχεται στο 1,6€. Τα ανωτέρω κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

* Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη.

** Ο χρόνος αποστολής υπολογίζεται από τη στιγμή που θα αναχωρήσει η παραγγελία από το κατάστημά μας ή θα παραδοθεί στον αντίστοιχο συνεργάτη μας (courier ή πρακτορείο).

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%