Globo Lighting Gabriel Μεταλλική Πλαφονιέρα Οροφής Λευκή + ΔΩΡΟ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΑΞΙΑΣ 20€

545,00 €
Σε απόθεμα προϊόντα: 1
Κωδικός SKU: 67227-100W
Σε απόθεμα
Η λίστα αγαπημένων μου
Σύγκριση

Τα φωτιστικά της συλλογής Gabriel της Globo Lighting αποτελούνται από μέταλλο με μαύρο ή λευκό φινίρισμα και οπάλ ακρυλικό κάλυμμα. Υιοθετεί τις σύγχρονες γραμμές, παρουσιάζοντας έτσι, ένα νέο στυλ διακόσμησης για κάθε χώρο του σπιτιού και του επαγγελματία (εστιατόρια, ξενώνες, ξενοδοχεία). Μπορεί να τοποθετηθεί σε διάφορους οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους.

Η πηγή φωτός του φωτιστικού είναι τεχνολογίας SMD LED ισχύος 100W, φωτεινής ροής 140-3800Lm, με δυνατότητα ρύθμισης του λευκού (tunable white) σε 3000K - 4000Κ - 6000Κ και διαθέτει ενσωματωμένο ροοστάτη (dimmer) που ελέγχεται με την χρήση χειριστηρίου (remote controle), που συμπεριλαμβάνεται, έχει λειτουργία νυχτός και τέλος αποθηκεύει το τελευταίο σενάριο φωτισμού που επανέρχεται όταν ξανατεθεί σε λειτουργία. Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης (Color Rendering Index CRI) είναι μεγαλύτερος από 80 υποδηλώνει καλή απόδοση χρωμάτων.

Επιλέξτε τα κατάλληλα φωτιστικά LED για το φωτισμό του χώρου σας, ώστε να έχετε ξεχωριστό αποτέλεσμα στη διακόσμηση και στον φωτισμό του, οικονομία στην κατανάλωση του ρεύματος και παράλληλα συμβάλλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ένας εύκολος τρόπος υπολογισμού, του κατάλληλου φωτιστικού LED για το χώρο σας, κατά προσέγγιση, είναι η παρακάτω αναλογία: Σαλόνι, Υπνοδωμάτιο, Χώροι Αναμονής  250-300 lm/m², Κουζίνα, Μπάνιο 300-350 lm/m² και Χώροι Εργασίας (ανάλογα τη φύση της) 350-550 lm/m².

Τεμάχια ανά συσκευασία:1