1. Γενικοί Όροι Χρήσης
Ο ιστότοπος www.nastoselectric.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης των προϊόντων της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε που εδρεύει Λ. Δημοκρατίας 236 Αχαρνές 13671 (ΑΦΜ: 800955064 ΔΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ, Γ.Ε.ΜΗ 145682402000). e-mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ΤΗΛ παραγγελιών: 2114110888.
Η πρόσβαση και περιήγηση στο διαδικτυακό τόπο της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε και η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με σκοπό την πραγματοποίηση των αγορών σας σε αυτό γίνεται με αποκλειστική σας ευθύνη, υπόκεινται σε όλες τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και διέπονται από τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις. Πριν εισέλθετε και χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει και ότι συμφωνείτε με τους εν λόγω όρους, κανόνες, δηλώσεις και προϋποθέσεις, καθόσον η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.nastoselectric.gr αλλά και μόνη η υποβολή παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας μας συνιστά αυτοδικαίως πλήρη και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και αποδοχή από τον πελάτη/χρήστη των παρόντων γενικών όρων και προϋποθέσεων χρήσης. Πελάτης/χρήστης που δεν συμφωνεί με τους παρακάτω όρους οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Η ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε ενημερώνει τους χρήστες μέσω της παρούσας ιστοσελίδας για οποιεσδήποτε αλλαγές στους όρους των συναλλαγών διατηρώντας παράλληλα το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει οποτεδήποτε και οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους χρήσης και να αλλάζει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας www.nastoselectric.gr ανά πάσα στιγμή. Οι πελάτες/χρήστες με τη σειρά τους φέρουν και την αποκλειστική ευθύνη να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τυχόν τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Οι τροποποιήσεις αυτές είναι δεσμευτικές και με τη χρήση του δικτυακού τόπου εκ μέρους σας τεκμαίρεται ότι τους έχετε αποδεχτεί. Οποιαδήποτε τροποποίηση δεν ισχύει και συνεπώς δεν επηρεάζει ήδη τοποθετημένες και δρομολογημένες προς παράδοση παραγγελίες. Σημειωτέον ότι οι αναφερόμενες τιμές αφορούν μόνο τις αγορές διά του eshop.  

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙΣΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

2. Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα

H εταιρεία ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε αναφορικά με τα υπό παρουσίαση στο ηλεκτρονικό της κατάστημα www.nastoselectric.gr προϊόντα, δεσμεύεται όχι μόνο ως προς την εγκυρότητα των βασικών χαρακτηριστικών που συνδέονται με αυτά, αλλά και ως προς την ποιότητα, πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Η ακρίβεια των στοιχείων των παρεχόμενων από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε υπηρεσιών, διασφαλίζεται στον ίδιο βαθμό υπό την επιφύλαξη τυχόν λαθών, τεχνικής ή τυπογραφικής φύσης που έχουν προκύψει ακούσια ή εκ παραδρομής. Λαμβάνοντας υπ’όψιν τη φύση των συναλλαγών μέσω ενός ηλεκτρονικού καταστήματος παράγοντες όπως ο ελάχιστος αναγκαίος χρόνος ενημέρωσης του συστήματος, τυχόν διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας αλλά και η αυξημένη ζήτηση που επηρεάζει τη διαθεσιμότητα κάποιων προϊόντων,  δύνανται να επηρεάσουν την γενικότερη διαδικασία αλλά η εταιρεία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια στα πλαίσια του ανθρωπίνως δυνατού για την άμεση ενημέρωση του συστήματος.

Το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την δυνατότητα αντικαταβολής σε περίπτωση που κρίνει ότι αυτό συνεπάγεται ζημίωση της επιχείρησης ακόμα κι αν η δυνατότητα αυτή προσφέρεται κατά τη στιγμή της τηλεφωνικής παραγγελιοληψίας ή της καταχώρησης από τον πελάτη παραγγελίας μέσω του διαδικτυακού καταστήματος . Ο πελάτης θα ενημερώνεται εντός ευλόγου χρόνου στην περίπτωση αυτή .

3. Περιορισμός Ευθύνης
Η παρουσίαση των προς πώληση προϊόντων και υπηρεσιών στον ιστότοπο www.nastoselectric.gr ενέχει χαρακτήρα πρόσκλησης προς τους πελάτες/χρήστες με σκοπό την υποβολή πρότασης κατάρτισης σύμβασης και δεν αποτελεί με οποιονδήποτε τρόπο δέσμευση από την πλευρά της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. για την διαθεσιμότητα και την επάρκεια των προβαλλόμενων προϊόντων και υπηρεσιών. Η εταιρεία ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. δεν φέρει ουδεμία ευθύνη και δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων στο ηλεκτρονικό κατάστημά της προϊόντων. Ωστόσο, δεσμεύεται για την έγκαιρη ενημέρωση των πελατών/χρηστών σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας τους. Η εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν τεχνικά προβλήματα που μπορεί να παρουσιασθούν στους πελάτες/χρήστες κατά την πρόσβαση και περιήγησή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημά της και σχετίζονται αποκλειστικά είτε με την εύρυθμη λειτουργία και συμβατότητα της δικής τους υποδομής είτε με πράξεις ή παραλείψεις τρίτων με την μορφή μη επιτρεπόμενης παρέμβασης σε πληροφορίες ή /και υπηρεσίες ή /και προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός της.

3.1. Offer
Στον προϊόντικο μας κατάλογο θα βρείτε υλικά που έχουν την ένδειξη OFFER, WEB OFFER ONLY, ΠΡΟΣΦΟΡΑ. Τα προϊόντα με την ένδειξη OFFER, WEB OFFER ONLY, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ είναι μεταχειρισμένα ή επισκευασμένα αλλά καινούργια σε ειδική τιμή προσφοράς για ορισμένο χρονικό διάστημα. Οι τιμές προσφοράς των προϊόντων αυτών διαμορφώνονται ανάλογα με την κατηγορία στην οποία κάθε προϊόν τοποθετείται. Οι προσφορές με την σήμανση OFFER, WEB OFFER ONLY, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για αγορές μέσω του e-shop www.nastoselectric.gr

3.2. Outlet

Στον προϊόντικο μας κατάλογο θα βρείτε υλικά που έχουν την ένδειξη OUTLET. Τα προϊόντα με την ένδειξη OUTLET ΔΕΝ είναι μεταχειρισμένα ή επισκευασμένα αλλά καινούργια (παλαιοτέρων εκδόσεων/σειρών) σε πολύ χαμηλές τιμές. Οι τιμές των προϊόντων αυτών διαμορφώνονται σε χαμηλότερα επίπεδα ανάλογα με την κατηγορία στην οποία κάθε προϊόν τοποθετείται. Τα προϊόντα τα οποία αγοράζετε με την ένδειξη OUTLET δεν επιδέχονται αλλαγής. Αγοράζοντας προϊόντα με την ένδειξη OUTLET γνωρίζετε και αποδέχεστε όλα τα παραπάνω. Οι τιμές για τα προϊόντα με την ένδειξη OUTLET ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

3.3. Stockhouse
Στην κατηγορία STOCKHOUSE θα βρείτε προϊόντα τα οποία μπορεί να είναι:

 • Από επιστροφή μετά από αγορά από καταναλωτές χωρίς να έχουν παρουσιάσει ελάττωμα.
 • Εκθεσιακό προϊόν ή προϊόν δειγματισμού από κατάστημα
 • Με φθορά λόγω χρόνου ή έκθεση σε καιρικές συνθήκες
 • Με συσκευασία φθαρμένη, κατεστραμμένη μερικώς/ολικώς ή ελλειπής ή/και χωρίς οδηγίες χρήσης (manuals)
 • Χωρίς πλήρη παρελκόμενα/έλλειψη εξαρτημάτων (πχ. βίδες στήριξης φωτιστικών)

Οι φωτογραφίες των προϊόντων STOCKHOUSE είναι ενδεικτικές (όπως παρουσιάζουν οι κατασκευαστές τα καινούρια τους προϊόντα) και ενδέχεται να μην αντιστοιχούν με την φυσική κατάσταση των προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων STOCKHOUSE είναι διαμορφωμένες στο χαμηλότερο επίπεδο για τους λόγους που αναφέρουμε και ανάλογα με την κατηγορία στην οποία κάθε προϊόν τοποθετείται και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Τα προϊόντα STOCKHOUSE δεν επιδέχονται αλλαγής.
Αγοράζοντας προϊόντα από το STOCKHOUSE γνωρίζετε και αποδέχεστε όλα τα παραπάνω.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς, με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2114110888 (αστική χρέωση), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ.-8μμ. Ζητήστε να λάβετε πληροφορίες για καθένα από τα προϊόντα που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε, ώστε να έχετε πλήρη και σαφή εικόνα σε ποια κατάσταση πωλείται. Η ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. εγγυάται για την σωστή λειτουργία των προϊόντων που φέρουν την ένδειξη STOCKHOUSE

4. Υποχρεώσεις/Ευθύνη Χρήστη
Ο πελάτης/χρήστης της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nastoselectric.gr της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. υποχρεούται να χρησιμοποιεί το διαδικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο και τους παρόντες όρους. Αποδέχεται και δεσμεύεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα  της εταιρίας για αποστολή, δημοσίευση και για μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που είναι παράνομο και υπό αυτή του την ιδιότητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής. Αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους περιεχομένου όπως, εσωτερικές, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας, περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων καθώς και περιεχομένου που ηθελημένα ή αθέλητα έχει σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης και διακοπής της λειτουργίας του εν λόγω ιστότοπου κοινώς υλικού που περιέχει ιούς αποτελεί πράξη ποινικά διώξιμη και απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Η επίσκεψη και σύναψη συναλλαγών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας πρέπει να πραγματώνεται αποκλειστικά για προσωπική/ιδιωτική χρήση και για νόμιμους σκοπούς και πάντα σύμφωνα με τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης. Ο πελάτης/χρήστης αποδέχεται και δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη και να οδηγήσουν στη δυσλειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας επηρεάζοντας ή θέτοντας σε κίνδυνο τις παρεχόμενες εξ αυτού υπηρεσίες και προκαλώντας παράνομη προσβολή και βλάβη στην εταιρεία. Σας συνιστούμε να τηρείτε τους βασικούς κανόνες ασφάλειας των συναλλαγών μέσω διαδικτύου καθώς και να προβαίνετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην αλλαγή του προσωπικού σας μυστικού κωδικού ασφαλείας (password) αποφεύγοντας τη χρήση ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών.
Η κυριότητα όλων των πωληθέντων προϊόντων παραμένει στην εταιρεία μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος και των πάσης φύσεως συμβατικών συμπληρωματικών εξόδων και δαπανών που τυχόν βαρύνουν τον πελάτη (μεταφορικά έξοδα, φόροι, δασμοί, δικαιώματα εκτελωνισμού). Μετά την παράδοση των πωληθέντων προϊόντων ο κίνδυνος βλάβης ή καταστροφής και απώλειάς τους μετατίθεται αυτόματα από την εταιρεία στον πελάτη/αγοραστή. Ο πελάτης/αγοραστής οφείλει να ελέγχει τα προϊόντα κατά την παραλαβή τους τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ελαττώματα που δημιουργήθηκαν κατά την μεταφορά. Τέλος απαγορεύεται η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος από ανηλίκους ή από άτομα που στερούνται δικαιοπρακτικής ικανότητας.
Για τους επαγγελματίες πελάτες μας η δυνατότητα μεταβολής της διεύθυνσης χρέωσής τους δεν είναι δυνατή μέσω της ιστοσελίδας του ηλεκτρονικού καταστήματος παρά μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας στο 2114110888 (αστική χρέωση) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

5. Ακύρωση/Τροποποίηση Παραγγελίας
Πριν ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας έχετε την δυνατότητα να τροποποιήσετε την ποσότητα των προϊόντων ή να αφαιρέσετε ένα ή όλα τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο καλάθι σας πατώντας στην επιλογή Επεξεργασία Καλαθιού που εμφανίζεται στο καλάθι σας και υποδηλώνει τη δυνατότητα αφαίρεσής ή τροποποίησής τους. Σε περίπτωση που έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας και δεν έχει ακόμη αποσταλεί σε εσάς, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας στο 2114110888 (αστική χρέωση) ή να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μας θα αναλάβει άμεσα την ακύρωσή της. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και αποσταλεί στον προορισμό της επιλογής σας δεν είναι δυνατή οποιαδήποτε ακύρωση.

6. Επιστροφές
Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4 παρ.10 του ν.2251/1994 (ΦΕΚ 191 Α’/16 Νοεμβρίου 1994) σε συνδυασμό με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Κ.Υ.Α.Ζ1-891/30.8.2013), ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως από την εξ αποστάσεως αγορά ενός προϊόντος εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε αυτό το πλαίσιο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής έχετε την δυνατότητα επιστροφής των αγορασθέντων προϊόντων μόνον εφ’όσον αυτά βρίσκονται ακριβώς στην ίδια κατάσταση στην οποία και παρελήφθησαν και υπό την προϋπόθεση ότι συνοδεύονται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή σας. Τα έξοδα για την επιστροφή προϊόντων μέσω ταχυδρομείου, ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας στον χώρο της ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε δεν καλύπτονται από την εταιρεία και επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον αποστολέα/πελάτη. Επισημαίνεται ότι η ευθύνη απώλειας, βλάβης ή καταστροφής του προϊόντος βαραίνει τον πελάτη μέχρι την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία. Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας στο 2114110888 (αστική χρέωση) ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης η προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών αρχίζει από την ημέρα κατά την οποία ο πελάτης αποκτά τη φυσική κατοχή των αγαθών ή από την ημέρα κατά την οποία ο καταναλωτής αποκτά τη φυσική κατοχή του τελευταίου αγαθού σε περίπτωση πολλών παραγγελθέντων από τον καταναλωτή σε μια παραγγελία. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης/επιστροφής οφείλετε πριν από την πάροδο της σχετικής προθεσμίας να γνωστοποιήσετε την βούλησή σας για υπαναχώρηση εγγράφως αποστέλλοντας το παρακάτω ηλεκτρονικό έντυπο επιστροφής στην ηλεκτρονική διεύθυνση της εξυπηρέτησης πελατών sales@nastoselectric.gr.
Η επιστροφή του ποσού που αφορά στο υπό επιστροφή προϊόν θα ολοκληρωθεί εντός πέντε (5) ημερών από την ημερομηνία που θα γίνει η παραλαβή από την εταιρεία μας.

5. Cookies
Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. www.nastoselectric.gr χρησιμοποιεί cookies, μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας κατά την διάρκεια της επίσκεψης και πλοήγησής σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με αποκλειστικό και μόνο σκοπό την παροχή προσωποποιημένων λειτουργιών καθώς συλλέγουν στοιχεία/πληροφορίες και αποθηκεύουν προτιμήσεις που σχετίζονται αποκλειστικά με την δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας. Με τη συλλογή στοιχείων για τη συμπεριφορά των χρηστών και την αποθήκευση των προτιμήσεών τους τα cookies αποτελούν σημαντικά αρχεία όχι μόνο γιατι διευκολύνουν την πρόσβαση των χρηστών, καθώς οι προσωπικές σας προτιμήσεις θα ήταν αδύνατον να αποθηκευτούν με αποτέλεσμα κάθε φορά που θα επισκεπτόσασταν μια σελίδα θα ήταν σαν μπαίνατε για πρώτη φορά, αλλά και επειδή παρέχουν βελτιωμένες και προσωποποιημένες λειτουργίες στους χρήστες.

6. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Η ιστοσελίδα www.nastoselectric.gr αποτελεί το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και πώλησης των προϊόντων της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. και ως εκ τούτου όλο το περιεχόμενο του, πληροφορίες, δεδομένα, φωτογραφίες, εμπορικά σήματα, λογότυπα, γραφικά, σχέδια και οποιαδήποτε άλλα διακριτικά γνωρίσματα καθώς και γενικά όλα τα ψηφιακά αρχεία και οι παρεχόμενες υπηρεσίες του διαδικτυακού καταστήματος αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ίδιας της εταιρείας και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται με οποιονδήποτε τρόπο παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου το οποίο και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε. και δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας να αναμεταδοθεί και να αποτελέσει, συνολικά ή εν μέρει, αντικείμενο αντιγραφής, αναπαραγωγής πώλησης, τροποποίησης, αναδημοσίευσης ή και διανομής, με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο.
Οι επωνυμίες, τα σήματα, οι εικόνες, τα λογότυπα και τα διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ιστοσελίδα www.nastoselectric.gr ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα της ιστοσελίδας www.nastoselectric.gr ή των τρίτων μερών και προστατεύονται από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και εμπορικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν πρέπει για οιοδήποτε λόγο να εκλαμβάνεται ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους. Ευθύνες που απορρέουν από την με οποιονδήποτε τρόπο χρήση από τρίτους των ανωτέρω σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων των τρίτων μερών δεν βαρύνουν την εταιρεία.

7. Δικαιοδοσία, παρέκταση αρμοδιότητας και εφαρμοστέο δίκαιο

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.nastoselectric.gr της εταιρείας ΝΑΣΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο.Ε διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο, ισχύουν και είναι εφαρμοστέοι σε κάθε σύμβαση εξ αποστάσεως πώλησης εμπορευμάτων η οποία συνάπτεται στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω αυτής δεν θίγουν διατάξεις αναγκαστικού δικαίου. Οποιαδήποτε διαφορά, αμφισβήτηση ή διαφωνία σχετική με την εκτέλεση και/ή την ερμηνεία των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος της εταιρείας η οποία είναι δυνατόν να προκύψει θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των αρμόδιων Δικαστηρίων των Αθηνών.

8. Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR)
Από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η οποία δίνει τη δυνατότητα τόσο σε καταναλωτές όσο και σε εμπόρους να επιλύουν τις διαφορές τους αναφορικά με εγχώριες αλλά και διασυνοριακές συναλλαγές ηλεκτρονικά. Η ηλεκτρονική επίλυση διαφορών εντάσσεται στο πλαίσιο της οδηγίας 2013/11/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 21ης Μαρτίου 2013 για την εναλλακτική επίλυση καταναλωτικών διαφορών και για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 2006/2004 και της οδηγίας 2009/22/ΕΚ η οποία πρόσφατα εναρμονίστηκε στην ελληνική νομοθεσία με την κοινή Υπουργική απόφαση (ΚΥΑ70330/2015) και προβλέπει την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative / Online Dispute Resolution στο σύνολο των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εξωδικαστικό όργανο επίλυσης καταναλωτικών διαφορών. Ένα μηχανισμό επίλυσης διαφορών πέραν του παραδοσιακού υπό την έννοια ότι πιστοποιημένοι φορείς σε κάθε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλαμβάνουν τη διεκπεραίωση των καταγγελιών με απώτερο σκοπό να συμβιβάσουν τις διαφορές καταναλωτών και προμηθευτών εκτός δικαστηρίων, online με τρόπο απλό, γρήγορο και λιγότερο δαπανηρό. Οι αρμόδιοι – πιστοποιημένοι φορείς στη χώρα μας είναι η Ανεξάρτητη Αρχή  Συνήγορος του Καταναλωτή που συστήθηκε με τον ν.3297/2004 και εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης και ο Μεσολαβητής Τραπεζικών - Επενδυτικών Υπηρεσιών (Μ.Τ.Ε.Υ.) μια μη κερδοσκοπική εταιρεία στο κεφάλαιο της οποίας συμμετέχουν η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ), ο Σύνδεσμος Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών (Σ.ΜΕ.Χ.Α.) και η Ένωση Θεσμικών Επενδυτών (Ε.Θ.Ε.).

 • Η διαδικασία εξυπηρετεί όλες τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ολοκληρώνεται ηλεκτρονικά, διαρκεί συνήθως 90 ημέρες και πραγματοποιείται σε τέσσερα στάδια:
 • Υποβολή ηλεκτρονικού δελτίου καταγγελίας.  
 • Συμφωνία για τον Φορέα Επίλυσης Διαφορών και από τα δύο συμβαλλόμενα μέρη εντός διαστήματος 30 ημερών.  
 • Ανάληψη διεκπεραίωσης της διαφοράς από τον Φορέα Επίλυσης Διαφορών εντός διαστήματος τριών εβδομάδων.  
 • Αποτέλεσμα της διαδικασίας


Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συμβαλλόμενα μέρη είναι σε θέση να αποχωρήσουν από τη διαδικασία σε οποιοδήποτε στάδιό της και να συνεχίσουν την όλη διαδικασία στα αρμόδια δικαστήρια.   

Οι καταναλωτές οφείλουν πριν προβούν σε αίτηση προς τον φορέα Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών να επικοινωνήσουν με τον προμηθευτή με σκοπό να επιλύσουν τη διαφορά απευθείας με τον ίδιο.

Μπείτε ΕΔΩ στο σύνδεσμο του Ευρωπαϊκού Φορέα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών ο οποίος ουσιαστικά αποτελεί τον κόμβο διαχείρισης των αιτημάτων των καταναλωτών.

9. Προσωπικά Δεδομένα
Δεσμευόμαστε να διαφυλάττουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα. Έχουμε λάβει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.
 
Αποδέκτες των Δεδομένων είναι το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.
 
Οι Εκτελούντες έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με την Εταιρεία:

• να τηρούν εχεμύθεια,
• να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την άδεια της Εταιρείας,
• να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφαλείας,
• να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό GDPR.

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους σκοπούς που μας έχετε εξουσιοδοτήσει.

10. Ασφάλειες συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

11. Πολιτική παράδοσης προϊόντων

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε άμεσα και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από το κατάστημά μας, καθημερινά εκτός Κυριακής και ώρες καταστημάτων ή κατόπιν συνεννοήσεως. Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά ή με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Αποστολή Εντός Αττικής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από : ιδιόκτητα εταιρικά μεταφορικά μέσα ή συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών ή πρακτορεία μεταφορών για μεγαλύτερα δέματα, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών**. Το κόστος μεταφορικών είναι 0,00€ για παραγγελίες άνω των 80€, 3,00€ για παραγγελίες έως80 € και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Τα ανωτέρω κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

Αποστολή Εκτός Αττικής

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται από : ιδιόκτητα εταιρικά μεταφορικά μέσα ή συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών ή πρακτορεία μεταφορών για μεγαλύτερα δέματα, εντός 1-2 εργάσιμων ημερών**. Το κόστος μεταφορικών είναι 0,00€ για παραγγελίες άνω των 80€, 3,00€ για παραγγελίες έως 80€ και υπάρχει και η δυνατότητα αντικαταβολής χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Τα ανωτέρω κόστη επιβαρύνουν τον πελάτη.

* Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courier είναι ακόμα αδύνατη.

** Ο χρόνος αποστολής υπολογίζεται από τη στιγμή που θα αναχωρήσει η παραγγελία από το κατάστημά μας ή θα παραδοθεί στον αντίστοιχο συνεργάτη μας (courier ή πρακτορείο).

Στις ανωτέρω τιμές περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α 24%

12. Πολιτική επιστροφών / ακυρώσεων

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας , τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό και σχετικές πληροφορίες όπως χρώμα, διάσταση, υλικό κατασκευής, κλπ. Παρακαλείσθε , πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας , να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αν όμως αλλάξετε γνώμη έχετε την δυνατότητα να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες :

Ακύρωση Παραγγελίας

H ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα τοποθέτησής της στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηλεφωνικά ή με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα μη ελαττωματικά προϊόντα που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα.

Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει:

 • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.
 • Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να στείλετε email, εξηγώντας τους λόγους που επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή.
 • Να στείλετε με δική σας ευθύνη και χρέωση τα προϊόντα στην έδρα της επιχείρησης.
 • Να μην έχει παρέλθει το διάστημα των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
 • Να έχει ειδοποιηθεί το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2114110888 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την επιστροφή των προϊόντων.
 • Στον έλεγχο που γίνεται μετά την επιστροφή, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση.
 • Επιστρέφεται στον πελάτη το αντίτιμο των μη ελαττωματικών προϊόντων που επεστράφησαν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον ίδιο . Δεν επιστρέφονται έξοδα αρχικής αποστολής του προϊόντος .

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Το κατάστημά μας επιθεωρεί όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή τους για τυχόν φθορές, ελλιπή εξαρτήματα, σπασμένα γυάλινα εξαρτήματα και ενδεχόμενες δυσλειτουργίες . Επιπλέον, η πλειοψηφία των προϊόντων που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

 • Ο πελάτης οφείλει να επιθεωρήσει το προϊόν κατά την στιγμή της παραλαβής και να υποδείξει οφθαλμοφανείς φθορές του προϊόντος στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας που πραγματοποιεί την παράδοση ώστε να καταγραφεί το πρόβλημα.
 • Ο πελάτης οφείλει να ειδοποιήσει το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2114110888 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος για τυχόν κατασκευαστικό ή λειτουργικό ελάττωμα ή ελλιπή εξαρτήματα . Η προθεσμία για αναφορά σπασμένων προϊόντων ή σπασμένων γυάλινων εξαρτημάτων είναι 24 ώρες. Η αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος από τον πελάτη πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Σε άλλη περίπτωση, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή.
 • Ο πελάτης αναλαμβάνει να στείλει με δική του ευθύνη και χρέωση το ελαττωματικό προϊόν στην έδρα της επιχείρησης για να εξεταστεί από το τεχνικό μας τμήμα. Αν απαιτείται εξέταση και από το τεχνικό τμήμα του προμηθευτή ή παραγωγού, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημα. Η διαδικασία εξέτασης του προϊόντος δεν δύναται να παρέλθει τις 30 ημερολογιακές μέρες.
 • Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό επισκευάζεται ή αντικαθίσταται με άλλο μη ελαττωματικό προϊόν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και ο πελάτης αποζημιώνεται για το κόστος αποστολής του .Σε περίπτωση και μόνο αδυναμίας αντικατάστασης του προϊόντος λόγω εξάντλησης αποθέματος, γίνεται επιστροφή του αντιτίμου αγοράς που έχει καταβάλλει ο πελάτης
 • Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό , αλλά έχει γίνει λανθασμένη χρήση, συναρμολόγηση, τοποθέτηση, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη .

* Στα φωτιστικά εισαγωγής (κατόπιν παραγγελίας, Eglo, Globo) δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

* Τα προϊόντα LED χαμηλής τάσης (12V, 24V, 42V) δεν έχουν εγγύηση και δεν αντικαθίστανται.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.