Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας , τα προϊόντα που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό και σχετικές πληροφορίες όπως χρώμα, διάσταση, υλικό κατασκευής, κλπ. Παρακαλείσθε , πριν τοποθετήσετε την παραγγελία σας , να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αν όμως αλλάξετε γνώμη έχετε την δυνατότητα να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες :

Ακύρωση Παραγγελίας

H ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα τοποθέτησής της στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα τηλεφωνικά ή με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα υπαναχώρησης και ακύρωσης της παραγγελίας έως ότου ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της. Σε περίπτωση που έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής ο πελάτης μπορεί να επιστρέψει το προϊόν (υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις) καταβάλλοντας το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Πολιτική Επιστροφών Μη Ελαττωματικών Προϊόντων

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα μη ελαττωματικά προϊόντα που αγόρασε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβει τα προϊόντα.

Για να γίνει η επιστροφή θα πρέπει:

 • Τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς να έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους και να συνοδεύονται από την απόδειξη ή το τιμολόγιο πώλησης.
 • Να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να στείλετε email, εξηγώντας τους λόγους που επιθυμείτε να γίνει η επιστροφή.
 • Να στείλετε με δική σας ευθύνη και χρέωση τα προϊόντα στην έδρα της επιχείρησης.
 • Να μην έχει παρέλθει το διάστημα των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.
 • Να έχει ειδοποιηθεί το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2114110888 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για την επιστροφή των προϊόντων.
 • Στον έλεγχο που γίνεται μετά την επιστροφή, τα προϊόντα να είναι στην αρχική τους κατάσταση.
 • Επιστρέφεται στον πελάτη το αντίτιμο των μη ελαττωματικών προϊόντων που επεστράφησαν σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδειχθεί από τον ίδιο . Δεν επιστρέφονται έξοδα αρχικής αποστολής του προϊόντος .

Πολιτική Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Το κατάστημά μας επιθεωρεί όλα τα προϊόντα πριν την αποστολή τους για τυχόν φθορές, ελλιπή εξαρτήματα, σπασμένα γυάλινα εξαρτήματα και ενδεχόμενες δυσλειτουργίες . Επιπλέον, η πλειοψηφία των προϊόντων που διατίθενται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος , συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.

 • Ο πελάτης οφείλει να επιθεωρήσει το προϊόν κατά την στιγμή της παραλαβής και να υποδείξει οφθαλμοφανείς φθορές του προϊόντος στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφοράς ή μεταφορικής εταιρείας που πραγματοποιεί την παράδοση ώστε να καταγραφεί το πρόβλημα.
 • Ο πελάτης οφείλει να ειδοποιήσει το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2114110888 ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός 48 ωρών από την παραλαβή του προϊόντος για τυχόν κατασκευαστικό ή λειτουργικό ελάττωμα ή ελλιπή εξαρτήματα . Η προθεσμία για αναφορά σπασμένων προϊόντων ή σπασμένων γυάλινων εξαρτημάτων είναι 24 ώρες. Η αποστολή του ελαττωματικού προϊόντος από τον πελάτη πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του. Σε άλλη περίπτωση, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή.
 • Ο πελάτης αναλαμβάνει να στείλει με δική του ευθύνη και χρέωση το ελαττωματικό προϊόν στην έδρα της επιχείρησης για να εξεταστεί από το τεχνικό μας τμήμα. Ίσως απαιτείται εξέταση και από το τεχνικό τμήμα του προμηθευτή ή παραγωγού. Η διαδικασία εξέτασης του προϊόντος δεν δύναται να παρέλθει τις 30 ημερολογιακές μέρες.
 • Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, αυτό επισκευάζεται ή αντικαθίσταται με άλλο μη ελαττωματικό προϊόν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος. Σε περίπτωση και μόνο αδυναμίας αντικατάστασης του προϊόντος λόγω εξάντλησης αποθέματος, γίνεται επιστροφή του αντιτίμου αγοράς που έχει καταβάλλει ο πελάτης
 • Αν διαπιστωθεί ότι το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό , αλλά έχει γίνει λανθασμένη χρήση, συναρμολόγηση, τοποθέτηση, το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον πελάτη .

* Στα φωτιστικά εισαγωγής (κατόπιν παραγγελίας, Eglo, Globo) δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

* Τα προϊόντα LED χαμηλής τάσης (12V, 24V, 42V) δεν έχουν εγγύηση και δεν αντικαθίστανται.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.